iloveundergroundbands.blogg.se

Unpolished Rarities, D.I.Y and Heaviness

Nasma

Kategori: rock

 
Nasma är ett purfärsk band från skåne/malmö trakterna och har bara spelat ihop med varandra i drygt 2 månader. Gamla skolans hårdrock är den största influensen men man hör även att de lyssnat på en hel del grunge i sina dagar.

Under den korta tid som bandet har funnits har de redan släppt 2st låtar på deras soundcloud, Green Veins och Soul. Den förstnämda är en bra rocklåt: en mid-tempo rökare med attityd. Gitarrsolon löser av varandra om vartannat och låten har ett gött sug och spänts. Soul däremot förblir alltför anonym. Skulle det inte vara för de imponerande fill-ins Emil Gullstand får till på trummor skulle låten vara smärtsamt tråkig.

Nasma har som sagt inte funnits så länge och har därför inte hittat sitt egna sound ännu. Trots att Green Veins är en bra rocklåt riktar den sig mest till die-hard fans av gamla skolans hårdrock. Däremot är det inte sagt att Nasma är dåliga,  trots att bandet är i uppstartsläge är musiken redan godkänd och den osar potential! Kör de bara på och filar på originaliteten kan de gott och väl bygga upp en stabil fanbase.

Betyg: 2/5

Koall in Nasma här: Facebook Soundcloud
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: