iloveundergroundbands.blogg.se

Unpolished Rarities, D.I.Y and Heaviness

Ny musik från en svunnen tid

Kategori: punkrockLaTrash är en trio från Stockholm som spelar punkrock. På deras soundcloud bjussar de på 3st låtar, 2st är studioversioner och en är inspelad live. Jag gillar när band lägger lägger upp hela bilden av sig själv på det viset. Det är äkta, ärligt och generöst.

Det jag gillar med LaTrash är att de har sneglat på 90-talets skatepunkscen när de har skapat sin musik. Dock handlar det inte om någon kopiering från bandets sida utan det handlar just om inspiration. Trots att musiken är ny blir jag paradoxalt nog lätt nostalgisk när jag lyssnar på deras låtar. Lekfullheten och de positiva vibbarna som definierade hela skatepunk-eran återfinns i LaTrashs låtar.

Folk som inte har sin bakgrund i 90-talets skatepunk kanske upplever musiken annorlunda men när allt kommer omkring är LaTrash ett band för alla punkrock-älskare, oavsett vilken bakgrund man än har.

Lyssna på dom här.
 

Summary in English:
LaTrash is a trio from Stockholm, Sweden. They play punkrock and are strongly influenced by the 90´s skatepunk-scen. For all the people who have their roots in skatepunk, LaTrash is a real gold-nugget. For all the others, LaTrash gives punkrock with positive vibes. It´s great!

Listen to them here.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: