iloveundergroundbands.blogg.se

Unpolished Rarities, D.I.Y and Heaviness

Deathember

Kategori: MetalÄr du sugen på lite svängigt mangel skall du kolla in Deathember ifrån Huddinge. De är aktuella med en ny singel och sångarbyte.
 
På deras debut EP, A Thousand Flatlines (2011), la de tyngdpunkten på att få till ett schysst groove i sin metal. Anmärkningsvärt var en ruskigt bra produktion, men det kanske inte är så konstigt när de hade Dino Medanhodzic (Carnal Forge, Intohimo, Saving Joshua) som producent.

I och med nya singeln låter de istället ett hurtigt tempo och moshvänliga partier stå i centrum. Detta är absolut inget dåligt för man känner fortfarande igen sig. Det karakteristiska svänget finns fortfarande där. Det visar bara att de besitter viljan och färdigheterna att utvecklas. Utomordentligt trevligt tycker jag att det är. Det gör att Deathember är ett band värd att hålla koll på.

Du hittar dom här.


Summary in English:
Are you hungry for some groovy yet Mosh-friendly metal you should check out Deathember from Huddinge, Sweden. They have released a new single with a new singer. They show a high musical quality that should satisfy any Metalhead out there.

Check them out here.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: