iloveundergroundbands.blogg.se

Unpolished Rarities, D.I.Y and Heaviness

Carubine - dubbelsingel

Kategori: rock



Carubine är aktuella med en purfärsk dubbelsingel. Det är riktig fläskig prog´n´roll vi snackar om. Distad bas, okonventionella skalor och ett fy helvetes röj bjuder dessa två låtar på. Man kan tycka att det är något blygsamt att endast släppa en dubbelsingel, man vill ju höra mer! Sen kommer ju det här med kvalitet före kvantitet in och dubbelsingeln är snuskigt välproducerat, så de har lagt krutet på kvalitén.
 
Det jag har något att säga till om är det är lite för rakt för min smak. Ska det vara sån här musik skall det vara mycket polyrytmik och udda taktarter så att det riktigt slår knut på hjärnan. Nu svepte Carubine förbi som en bagatell. Detta är mer för die hard-fans av genren. Gillar man rak, proggig rock är Carubine trots allt värda att kolla in.

Betyg: 2/5

Kolla in dom här: Bandcamp Spotify
 

Summary in English:
Carubine har released a double-single. They play prog´n´roll with disorted bass and unconventional scales on the guitars. It is well produced but a little bit to straight forward for my taste. I want more odd time signatures when i´m listening to prog-rock. But this release should fit the die hard-fans of the genre.

Rating: 2/5

Check out Carubine here: Bandcamp Spotify
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: