iloveundergroundbands.blogg.se

Unpolished Rarities, D.I.Y and Heaviness

Amber.A

Kategori: post-hardcore

 
Amber.A består av ett gäng killar från Trollhättan som lirar post-hardcore. Bandet uppstod ur askorna från ett band som delar av Amber.A tidigare spelade i. I de dryga två år som bandet har funnits har de köttat på och finslipat sitt musicerande. För tillfället finns två st låtar ute på spotify men de kommer i början av nästa år gå in i studion igen.

Är du en sucker för pop-punk doftande post-hardcore á la Silverstein kommer Amber.A´s två låtar vara nog så tilltalande för dig. Det jag gillar mest är hur skriken blandas in i de melodidrivna gittarerna. Skönsången är också bra men det är just skriken som man lägger på minnet.

Det känns som marknaden är något så när mättat på den här sortens musik och ska man ha något att komma med gäller det att sticka ut. För tillfället låter Amber.A jäkligt bra men smått anonymt, vilket gör att deras musik mest är till för die hard fans av genren. Hurvida Amber.A kommer ta plats på kartan får framtiden utvisa. Fortsätter de som de gör har de goda chanser att lyckas.

Check them out here: Facebook Spotify

 
Summary in English:
Amber.A is a post-hardcore band from Trollhättan. They have two songs on spotify and if you are a sucker for pop-punky post-hardcore, Amber.A is the right band for you. At times, they reminds me of Silversteins early work. Overall, it sounds good but a bit anonymous. Next year, they will hit the studio, future will decide if Amber.A got what it takes to reach out further than from the die hard fans of the genre.

Check them out here: Facebook Spotify

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: